Loading...

Golfbaan La Sella

La Sella Golf is een 27 holes golfbaan geschikt voor spelers van elk niveau en gedurende het hele jaar geopend. Een greenfee voor de 18 holes bedraagt € 80 en voor de 9 holes € 48.

De baan is gelegen in een beschermd gebied, omgeven door de bossen en bergen. Vanaf verschillende kanten op de baan heeft u zicht op de olijfbomen, sinaasappelbomen etc. La Sella Golf beschikt eveneens over een golfschool waar zowel de beginnende speler terecht kan als ook de meer ervaren speler die nog tips kan gebruiken om naar een hoger niveau/lagere handicap te komen.

Bent u na het golfen toe aan een relax-moment, dan kunt u een bezoek brengen aan La Sella Spa. U kunt er relaxen of gebruik maken van een speciale behandeling of massage. Tevens is er een volledig ingerichte fitnessruimte aanwezig.

In de nabijheid van La Sella Golf zijn er verschillende restaurants die de moeite waard zijn om te bezoeken. Suggesties zijn: Segaria; dit is het meest exclusieve restaurant van het resort en zelfs een van de beste in de hele regio. Brasserie Montgo biedt u de beste gerechten uit de Spaanse keuken. Aan de golfbaan zelf is Hoyo 19 gevestigd. Vanaf de terrassen heeft u een schitterend uitzicht over de baan.

Voor informatie over de golfbaan kunt u een e-mail zenden aan: info@lasellagolfresort.com of telefonisch contact opnemen via +34 96 645 42 52/54.

r__250x189_lasella